Voorgerechten

  • Harira soep (V)

    • € 6.80

    Licht pittige soep van tomaten, kikkererwten, linzen en selderij

  • Uiensoep

    • € 6.80

    Met spekjes en bruin bier

  • Mosterdsoep

    • € 6,80

    Op Provençaalse wijze

     

  • Pittige kerrie soep

    • € 6.80

    Met kip en groenten

  • Soep van de dag

    • € 6.80
  • Burrata (V)

    • € 8,80

    Op een tomaten tartaar

  • Grote garnalen

    • € 12.50

    In de oven gebakken met knoflook, rode ui en zeekraal

  • Carpaccio

    • € 10,80

    Dun gesneden runderbiefstuk met
    pesto, sla en oude kaas

  • Beef tataki

    • € 12,50

    Gesneden gekruide biefstuk reepjes met chimichurri

  • Kastanje champignons uit de oven (V)

    • € 9.80

    Met knoflook

  • Rauwe ham en mozzarella

    • € 9.80

    Met een tapenade van groene olijven

  • Brood uit de oven

    • € 5.50

    Met kruidenboter en tapenade

     

  • Zalm tartaar

    • € 12,50

    Gerookte zalm op een bedje van komkommer met wasabi sesam